Всички Категории
Кошница

Често задавани въпроси

Да, продуктите от текстил, с изключение на самите платове, са ръчно изработени от Дария Тодорова в работилница DreamHouse.

Можете да обсъдите с нас всяко свое желание и ние ще се радваме да го изпълним, когато това е възможно. Предлагаме висококачествени платове с разнообразни десени, които да допаднат на всеки вкус. За нас клиентът е на първо място и винаги се стремим да сме гъвкави, за да получите най-доброто от нашите продукти. 

Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни, когато поръчаните продукти са налични в работилница DreamHouse и не сте заявили допълнителни услуги или корекции. Подробна информация ще намерите тук.

Всички продукти, поръчани от онлайн, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни след получаването им. Подробна информация за условията на връщане и замяна ще намерите тук.

Работилница DreamHouse предлага продуктите си в своя магазин в град Пловдив, ул. "Полк. Сава Муткуров" № 34. Там можете да разгледате от близо всички налични платове и аксесоари от текстил.

DreamHouse - работилница за домашен текстил и аксесоари, ръчно изработени с любов и внимание!

Сайтът използва „Бисквитки“, разглеждайки го вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за нашата политика за поверителност тук.