Всички Категории
Кошница

Доставка

Продавачът доставя онлайн поръчаните стоки чрез куриерска фирма на посочен от клиента адрес, чрез собствени средства на посочен от клиента адрес (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира), на посочен от клиента офис на куриерската фирма или в магазин на Dreamhousebg.com в зависимост от избора на клиента.


Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки, налични в магазина, 6 до 8 работни дни за стоки със статус "изработка до 5 работни дни" и до 20 работни дни за индивидуални заявки и поръчки. Ако продуктът не може да бъде доставен, Dreamhousebg.com се задължава да информира за това клиента.


Цени на доставките в магазин DreamHouse:

- Поръчки до 98.99 лв. - фиксирана цена на доставка 5,00лв. до офис на СПИДИ.

- Поръчки над 99.00 лв. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на СПИДИ.*

- Всички поръчки заявени до врата на избран от Вас адрес се изчисляват според тарифата на куриерската фирма.

- Цена на доставка с куриер по Ваш избор се изчислява според тарифата на конкретната куриерска фирма.


*Доставката на поръчки, съдържащи стоки на стойност над 99,00лв (с ДДС) е безплатна за клиента, ако стоките не са в промоция или клиента не ползва други намаления или отстъпки. Като във всички случаи преди завършването на поръчката Dreamhousebg.com ще посочи на сайта стойността на допълнителните разходи, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).


Доставките се извършват от понеделник до петък между 10.00 и 18.30 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване


При доставка с куриер Speedy в деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Ако не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката за анулирана.


Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да заплати на куриера.


Dreamhousebg.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.


Клиентът трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от продавача или куриера и, ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно продавача.


Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от Dreamhousebg.com компания за куриерски услуги приеме стоките.

Сайтът използва „Бисквитки“, разглеждайки го вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за нашата политика за поверителност тук.