Всички Категории
Кошница

Условия за връщане или замяна

 Ваше законно ПРАВО е да се откажете от направената онлайн покупка рамките на 14 дни. Право на отказ от сключения договор имат само тези клиенти, които са Потребители по смисъла на Закона за защита на потребителите.

Съгласно договора за дистанционна продажба можете да върнете продукта при ненарушен търговски вид без обективна причина за рекламация в срок от 14 дни, считано от датата на закупуването на стоката или от датата на сключване на договора - при договор за услуги. Когато клиентът е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която клиентът приеме последната стока. Като транспортните разходи са задължение на клиента.

Също така можете да изискате връщане на стоката при следните ситуации:

- Наличие на несъответствие с описанието, което сте прочели на сайта. В този случай имате право на избор между възстановяване на сумата или замяна на стоката с нова и корекция на разликата в цената. Разходите за връщане на стоката се поемат от DreamHousebg.com .

 - Объркана стока при доставката. Ако установите, че стоката, която Ви доставя куриера е различна от тази, която сте поръчали, можете да я върнете на куриера, за да бъде изпратена коректна. Разходите за доставка се поемат от DreamHousebg.com .

Клиентът е задължен да информира DreamHousebg.com за своето намерение да върне закупените стоки или да се откаже от договора от разстояние, като заяви решението си недвусмислено чрез всякакви средства за писмена комуникация (e-mail, или други) в рамките на посочения срок.


Адрес за изпращане на продукти при отказ от покупка:

Стоките следва да бъдат върнати в магазина на DreamHousebg.com в гр.Пловдив, ул. "Полк. Сава Муткуров" №34, кв. Кършияка, с опция за преглед и тест, за да може да бъде прегледано нейното състояние и съответствие с условията на връщане.


Възстановяване на суми от върнати поръчки:

 В случай, че клиентът упражни правото си на отказ, доставчикът е задължен да му възстанови в пълен размер платените суми не по-късно от 30 календарни дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от сключения договор. От сумата, която потребителят е платил по договора, се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако клиентът е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това доставчика.

Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка (аксесоари, упътвания, ръководства, транспортни кашони), включително транспортна опаковка, с приложено копие на платежен документ.

Стоката следва да бъде без следи от употреба, без протривания, скъсвания, и тн. Оригиналната опаковка трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена.


Транспортни разходи при връщане на продукти:

- Транспортните разходи за връщане на стока без причина, са за сметка на клиента.

- Транспортните разходи за връщане на стоки с причина (дефект, разминаване с описанието и др.) са за сметка на DreamHousebg.com . При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;

- Транспортните разходи са за сметка на клиента ако стоката е изпратена чрез друга куриерска фирма, различна от Speedy.


Приложени подаръци и ваучери към поръчки:

Ако стоката е била придружена с подарък или наградни точки и/или ваучър за намаление, следва да бъде върнат и подаръка към нея, а наградните точки и ваучерите ще бъдат анулирани.


Изключения:

- Не се възстановяват суми за извършени услуги:

- Специални поръчки (специална поръчка е стока, която не е налична в магазина на Dreamhousebg.com и ще бъде поръчана или изработена специално за конкретен клиент. DreamHouse.bg ще уведоми предварително клиента, че стоката е специална поръчка и за нея не важат условията за връщане на стокa);DreamHousebg.com си запазва правото да откаже връщането на продукти от клиенти, които злоупотребяват с използването на тази услуга.

Сайтът използва „Бисквитки“, разглеждайки го вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за нашата политика за поверителност тук.