Подаръците с лично послание правят празника незабравим


Красивите коледни подаръци от снимките можете да намерите във физическия ни магазин или да поръчате онлайн, като направите запитване за персоналните детайли.


До Коледа остават по-малко от десет дни, но вие все още не сте избрали подаръци за любимите хора? Персоналният подарък винаги е добра идея, защото с него показвате отношение, което би накарало всеки да се почувства специален. Добрата новина е, че все още не е късно да изненадате близките си с някое от нашите предложения за персонализирани подаръци, изработени с много любов и старание в DreamHouse.


Персонализирана готварска престилка в комбинация с шапка

Когато очакваме гости у дома за празниците, често се заемаме с амбициозни кулинарни задачи, чието изпълнение понякога върви с доза напрежение.

Дали ще сме готови навреме?

Дали десертът ще се изпече добре?

Дали всички ще са доволни?

Доброто настроение и усмивките са чудесно помощно средство да се отпуснем и да се насладим на готвенето, което е задължително условие за удовлетворяващ краен резултат. Готварските престилки с коледни десени са страхотен начин да внесете празнично настроение в кухнята. Празничните десени са подходящи не само докато приготвяте коледната и новогодишната трапеза, но и в следващите седмици, които изобилстват от именни дни. Ако искате да направите подаръка си дори още по-специален, можете да допълните избраната престилка с шапка на шеф готвач. Има нещо толкова пленително и уютно в тематичното облекло, особено когато домът блести от коледни светлини и гирлянди! 

Кухненските престилки, които ние изработваме, могат да бъдат допълнени с персонално послание, поставено на предния джоб. Това може да бъде името на човека, когото ще зарадвате, или пък известен цитат на кулинарна тематика. А можете да изберете и някоя българска поговорка, ако искате да зарадвате някой с народна мъдрост. 


Снимки: DreamPhotography

 

Украшение за коледна елха със снимка

Много семейства избират да запечатат спомена от коледните празници и да отбележат колко много са пораснали децата, като си направят семейна фотосесия. Дали ще заложите на професионалист за нейното заснемане или ще разчитате на собствените си умения да уловите приятните емоции в кадър - и в двата случая можете да използвате любимата си снимка, за да поръчате изработването на специално украшение за коледна елха. Може би е излишно да споменаваме колко ще се зарадват вашите близки, особено бабите, когато им поднесете изненадата. Друга интересна идея са магнитчетата за хладилник със снимки, а защо не във вариант на коледно преспапие със снежинки? Снимки: DreamPhotography

 

Календар със семейни снимки

Ако сте събрали любими кадри със своите близки през годината, можете да поръчате календар, в който да ги съберете. Жестът Ви ще бъде още по-впечатляващ, ако за всеки месец подберете снимка, която по някакъв начин е свързана с него. Например, можете да сложите снимка със сестра си в месеца, когато е рожденият й ден. Ако пък имате любима семейна снимка от коледната фотосесия, можете да изберете календар с едно централно изображение, като този, който сме показали на снимката. Адвент календарите също са много популярни в последните години и макар на Коледа да бъдат поднесени като подарък, бихте могли да помислите за тях като за предварителна изненада.


 Снимка: DreamPhotography

Ако все пак не сте успели да изберете подарък сред тези предложения, посетете ни за още вдъхновение в нашия магазин в град Пловдив, ул. "Сава Муткуров" №34. Освен специлно изработените текстилни подаръци и декорации, ще откриете и разнообразни коледни сувенири. 

Коледните престилки можете да поръчате и от нашия онлайн магазин. Те се предлагат с опция за добавяне на персонално послание на предния джоб под формата на термо-щампа. Към всяка престилка може да поръчате готварска шапка в същия десен.