Всички Категории
Кошница

За месецът на жената

02 Mar За месецът на жената
Публикувано от DariaTodorova 0 Коментар(и) 480 Преглеждания

ЕДНА МЕЧТА, ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЛЮБОВ

В навечерието на Международния Ден на Жената 8-ми март няма да Ви разказвам историята на възникването на този празник защото тя е известна на всички. Харесван от една част от обществото и отричан от друга, празникът се отбелязва в цял свят и е посветен на Жената – едно крехко създание, в което се крие толкова сила и смелост, толкова доброта и човечност;

ЖЕНАТА - майка, сестра, съпруга, баба, дъщеря или приятел, която заслужава огромно уважение и специално отношение не само на празник, а през цялото време, което посвещава безрезервно на всички, които обича.

Огледайте се около Вас и се замислете има ли жена до Вас, която да Ви вдъхновява и на която да се възхищавате. Моят пример за вдъхновение е моята сестра Дария Тодорова, дизайнер, фотограф, естет и изключителен професионалист. Тя прави всичко с много любов и страст. Студиото Dream House, в което твори вече близо 6 години е символ на красота, естетика, добро отношение и много положителна енергия. Създадено е в резултат от ЕДНА МЕЧТА, ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЛЮБОВ. Още с влизането в Dream House проблемите сякаш се изпаряват и ти се пренасяш в един приказен свят на творчески идеи и красота като в приказка. Всичко е изработено до най-малкия детайл – от ръчно направените несесери, престилки, възглавници до най-малките аксесоари за декорация на дома. Топлата усмивка и приятелското отношение, с които те посрещат оставя дълго отпечатък в съзнанието ти и ти се иска да дойдеш отново и отново, дори и само за да си побъбрите. Дария е ярък пример за човек, превърнал хобито си в работа и това естествено си личи във всяко нещо, с което се захване – майсторски ушитите покривки, престилки, карета, декорите за фотографии и всички онези малки детайли, които правят дома ни по-уютен и хармоничен.

В нашето напрегнато ежедневие местата като Dream House са истински извор на спокойствие и свежо настроение. Посетете Dream House и се уверете сами.
Изненадайте своята любима жена, майка, баба, сестра, приятелка с ръчно изработен подарък и подарете усмивка. Нека жената, която е Вашето вдъхновение, бъде и Вашият приоритет.

Изберете специален подарък за специална жена и я накарайте да се чувства обичана.
8-ми март е ден, в който да покажем, че сме щастливи заради хората около нас.


Посетете магазина ни в град Пловдив, ул. Сава Муткуров №34.


Разгледайте нашия уеб-сайт за още висококачествени, ръчно изработени текстилни вълшебства! ЖИВЕЙТЕ С ВДЪХНОВЕНИЕ И МЕЧТАЙТЕ!

С много обич,

Галина Дачева

Споделяне

Оставете коментар

Сайтът използва „Бисквитки“, разглеждайки го вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за нашата политика за поверителност тук.